Категория: помпи

Най-добрите циркулационни помпи за дома

Циркулационните помпи ALPHA2/ALPHA3 от Grundfos, предлагани от Адара инженеринг, са пълна гама циркулатори със следните функции: – Функция  Auto Adapt приложима за повечето инсталации. – Вградено управление по диференциално налягане позволяващо настройка на работата на помпата в съответствие с реалните параметри на системата. – Избираема автоматична...

Купи помпа Alpha2 L…и ще получиш тениска Grundfos!

Кампанията е валидна до изчерпване на количествата. Възможно е да има разминаване между снимката и тениската. Повече информация може да намерите при оторизиран дистрибутор на Grundfos. Alpha2 L – достъпна енергийна ефективност Alpha2 L е рентабилна, високоефективна циркулационна помпа. Тази надеждна помпа отговаря на строгите изисквания...

Грабнете своята безплатна помпа!

10+1 безплатна SQ помпа!Със своята вградена електроника SQ / SQE помпите са много лесни за монтиране и работа. Те гарантират надеждно водоснабдяване по всяко време. Снабдени с мотори с постоянен магнит, тези гъвкави и компактни помпи предлагат отлични нива на ефективност и осигуряват напор на помпата до 200 m. Grundfos има нещо специално за Вас! Само сега може да грабнете безплатна помпа SQ!При всеки 10 закупени и регистрирани помпи Вие получавате безплатно помпа SQ.Какво трябва да направите?

Водата и Grundfos. Модерен комфорт за семейството

Потопяемите помпи SQ са предназначени за изграждане на системи за битово водоснабдяване и напояване на малки градини. SQ е компактна 3″ многостъпална центробежна помпа, която може да се монтира в отвор, който няма нужда да е по-голям от самата помпа. Със своята вградена електроника SQ помпите са много лесни за монтиране и работа. Те гарантират надеждно водоснабдяване по всяко време. Снабдени с мотори с постоянен магнит, тези гъвкави и компактни помпи предлагат отлични нива на ефективност и осигуряват напор на помпата до 200 m.

Енергийно ефективни решения за нови и съществуващи сгради от Рувекс

Във фирма Рувекс може да намерите високоефективните термопомпи Hitachi от серия Yutaki S и Yutaki M, които Ви дават възможност за независимо отопление от конвенционалните източници или интегрирането им към съществуващата инсталация. Те са в състояние да работят ефективно при външни температура до -20°C, както и в режим на охлаждане през лятото. Yutaki S може да захранва радиатори, подово отопление, конвектори или смесен тип инсталации според Вашите нужди, дори има възможност за включване на слънчеви колектори.

Magna Racing – игра за инсталатори!

HUNGARORING F1 GRAND PRIX Ви очаква!Планирате да закупите MAGNA3 помпа? Фен сте на Formula 1?Ако отговора на тези два въпроса е да, то Вие трябва да влезете в надпреварата!Регистрирайте закупените помпи на www.magnarace.com, за да спечелите страхотни награди!

Адара инженеринг е вече партньор на немската фирма за помпи GEA

Те са добре известни на българския пазар като символ на високо качество, произвеждат се от висококачествена неръждаема стомана, което ги прави изключително подходящи за използване в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишлености.

Екологично чисти и изключително ефективни термопомпи на Бош – Compress 3000 AWS и Compress 6000 AW

В съответствие с актуалните пазарни тенденции, и двете продуктови линии се базират на технологията въздух-вода, но Compress 3000 AWS е сплит решение, а продуктите от линията Compress 6000 AW ползват моноблок система.